Home / Ballonflyvning

Ballonflyvning

ballonflyvningSkal du give en gave til ham eller hende, der godt kunne trænge til en ny oplevelse? Det er måske en person, der godt kan lide at være ude i den smukke natur og det danske landskab. Så er en oplevelsesgave som ballonflyvning et rigtigt godt valg, da man får lov til at se det ganske land fra luften på en helt ny måde.

Ballonflyvning er en meget unik oplevelse, hvor man kan få oplevelsen af Danmarks flotte grønne skove og mange søer set fra oven og i et roligt tempo, så man rigtigt kan få det hele med. Se med i teksten herunder, hvor vi guider dig til den helt rigtige ballonflyvning.

Bestil din tur her

Hvad går ballonflyvning ud på?

Ballonflyvning handler om at opleve landskabet på en ny og unik måde. Ved hjælp af den varme luft fra flammen stiger man langsomt til vejrs i ballonens fletkurv, hvor man kan kigge ud i alle retninger. Så svæver man ellers bare rundt over landet og nyder de smukke udsigter.

Når man er landet efter en flyvning, så fejrer man ofte ballonflyvningen på en særlig måde med champagne og en ceremoni, hvor man får tildelt titlen ballongreve- eller grevinde.

Hvor og hvornår kan man få en tur med ballonflyvning?

Man kan finde oplevelsesgaver med ballonflyvning i hele landet. Nogle udbydere er meget fleksible og tilbyder ballonflyvning i store dele af landet. Det kunne for eksempel være i området ved Tommerup på Fyn eller ved Silkeborgs smukke søer i Jylland. Der er mange muligheder for selv at vælge, hvilken landsdel, flyveturen skal være over.

Køber du en oplevelsesgave med ballonflyvning skal du også være opmærksom på, at sæsonen for ballonflyvning normalt ligger om sommeren. Nogle udbydere har også slutningen af foråret og starten af efteråret med. De fleste ballonflyvninger foregår desuden om aftenen eller sent på eftermiddagen, og så varer de normalt omkring 2-3 timer.

Hvilke vejr kan man komme på ballonflyvning i?

Vind og vejr spiller en betydelig rolle for mulighederne for ballonflyvning. Er der alt for kraftig vind eller voldsomt regnvejr, så er det ikke optimalt eller sikkert at flyve. Derfor kan ballonflyvningen blive aflyst på dagen, men så får man selvfølgelig en ny tid en anden dag. Fordi ballonflyvningen er så afhængig af vejrforhold, flyver man ikke vinter og efterår. På grund af dette er det også først på dagen for flyvningen, at det præcise startsted bliver besluttet.

Bestil din tur her

Kan alle komme på ballonflyvning?

Af sikkerhedsmæssige årsager, er det desværre ikke alle personer, der kan komme ud at flyve med ballon. De fleste udbydere har først og fremmest nogle krav til ens højde og vægt. Et eksempel kan være, at man skal være over 130 cm høj og ikke veje mere end 140kg.

Derudover er det ikke tilladt at komme med på ballonflyvning, hvis man er kørestolsbruger, eller hvis man er gravid. Man kan selvfølgelig altid ringe til de forskellige udbydere og høre, hvilke specifikke krav de har.

Hvordan køber jeg en oplevelsesgave med ballonflyvning?

De fleste udbydere har et smart indkøbssystem på deres hjemmeside, hvor man kan booke en tid for ballonflyvningen – og her bruger man typisk et oplevelsesgavekort, medmindre man booker direkte. Man vælger blot en dato og sted, og så betaler man. Klip på knappen herunder for at se de forskellige ballonture.

Bestil din tur her

Scroll To Top