Home / Flysimulator

Flysimulator

flysimulatorDe fleste mænd har set Top Gun adskillige gange, da denne actionfilm rammer lige i mandens hjerte. Med en rigtig militær F 16 flysimulator, har du nu muligheden for at følge i Mavericks fodspor.

Danmark er faktisk den eneste land i hele Europa, hvor du kan prøve en sådan simulator. Her kan almindelige mennesker få denne fede oplevelse, som ellers er forbeholdt jagerpiloter i militæret.

Bestil din tur her

En realistisk oplevelse

Flysimulatorerne i dag er særdeles virkelighedstro, men det giver også rigtig god mening, da deres formål er at træne piloterne på bedste tænkelige måde. Dette gør man selvfølgelig ved at gøre oplevelsen så virkelighedstro som muligt.

Vi er kommet rigtigt langt inden for computergrafik og teknologi, og dette kommer for alvor til udtryk i en flysimulator. Grafikken er så god, at det ligner du flyver rigtigt og kigger ned på landskabet under dig.

Derfor er denne oplevelse også så populær, da mange slet ikke regner med, at det hele er så virkeligt. Kigger vi på den før omtalte F 16 simulator, så er cockpittet en tro kopi af det rigtige cockpit fra det legendariske jagerfly.

Du sidder dermed i et rigtigt cockpit og kigger på den flotte og naturtro grafik, og dette i kombination får oplevelsen til at minde om det virkelige liv som jagerpilot.

Flysimulator i København

Vil du prøve denne F 16 simulator, så er det tætteste sted på København i Roskilde. Det er nemlig en sjælden og dyr simulator, som kun findes 2 steder, nemlig i Roskilde og i Århus.

I Århus er der den ekstra seje funktion, at du kan flyve to på samme tid. På denne måde kan du kæmpe mod din ven eller kæreste og simuleret skyde dem ned. Tættere på Top Gun og jagerpiloternes liv kommer man ikke. Dette kan ikke prøves andre steder i hele Europa.

Boeing 747 flysimulator

Det er dog ikke alle, som drømmer om at være jagerpiloter. For nogle er det en større oplevelse at prøve en simulator over verdens mest solgte passagerfly, nemlig det kendte Boeing 747.

Dette er et fly, som de fleste af os har prøvet at flyve i virkeligheden som passagerer. På denne måde har man en reference til den virkelig verden, hvilket kan være med til at gøre oplevelsen endnu mere realistisk og naturtro.

Samtidig er flysimulatorerne til passagerfly også utroligt godt lavet, da jo skal træne piloterne på den bedste måde.

Lige meget hvad du er mest til, så vil du få en fantastisk oplevelse i en af de rigtige simulatorer. Karaktererne fra de mange personer, som har prøvet denne type oplevelsesgave vidner også om, at det er en oplevelse for livet.

Nærmest alle giver oplevelsen det maksimale antal stjerner ved de store oplevelsesportaler på nettet. Det er ellers sjældent, at en oplevelse får så gode karakterer konstant.

God værdi for pengene

En tur i en flysimulator er overraskende billig. Afhængig af hvor længe du vil være i simulatoren, så koster det fra nogle få hundrede kroner og opefter.

Bestil din tur her

Selv med en af de kortere ture, får du chancen for at opleve en flyvemaskine på en helt ny måde. Der er ikke mange andre oplevelser, hvor du får så meget værdi for så lidt penge.

Lad dig inspirere af de forskellige simulatorer og vælg din favorit. Din dag som pilot er tættere på end nogensinde før.

Scroll To Top