Home / Helikoptertur

Helikoptertur

helikoptertur

Oplevelsesgaver er blevet et kæmpe hit i Danmark, da vi efterhånden har alle de fysiske ting, som vi går og ønsker os. Man kan dog aldrig få nok oplevelser, og man vil altid huske disse fantastiske stunder.

En af de ultimativt største oplevelser er en helikoptertur. Her oplever man både fart, spænding og adrenalin, men også den flotteste udsigt over landskabet. Derfor står denne oplevelse også øverst på mange af vores to-do lister, og det er faktisk billigere end nogensinde med en tur i helikopter.

Bestil din tur her

Hvad er prisen for en helikoptertur?

Den store konkurrence inden for oplevelsesgaver i Danmark har gjort, at der er priskrig på mange af de mest populære oplevelser.

Dette gør sig også gældende for en tur i helikopter, da der efterhånden er mange udbydere. To af de største udbydere er HeliCompany og Danish Fly. Begge tilbyder diverse spædende ture både i byen og på landet.

Den lave oliepris hjælper også selskaberne til en lavere pris, da en stor del af udgiften ved en sådan tur går til brændstof. I takt med helikopterne bliver mere og mere økonomiske, kan vi formentlig opleve endnu billigere priser i fremtiden.

Den specifikke pris for en helikoptertur afhænger af mange ting, men først og fremmest afhænger den af længden på turen. De billigste og korteste ture starter ved under 1.000 kr., og selv på disse korte ture, får man en kæmpe oplevelse for livet.

 

Helikoptertur over København

Bestil din tur her

En af de populæreste helikopteroplevelser er en tur over vores skønne hovedstad, København. En stor del af oplevelsen er nemlig udsigten, og for mange står en tur over København som det ypperste.

Forestil dig at kigge ned på denne gamle og smukke by, samtidig med dagligdagens mylder fortsætter i byen, som intet var hændt. I mens sidder du med sommerfugle i maven og betragter det hele, mens du kigger efter de velkendte kendetegn i byen.

Det ene øjeblik får du øje på Børsens spir, og det næste kan du se ned over Christianias mangfoldige liv. Vi har alle vores favoritsteder i byen, og at se dem fra oven giver en hel ny dimension.

Helikopterpilot for en dag

Er du typen, som elsker teknik, udfordringer og spænding, så skal du da selv flyve helikopteren. Nu er det nemlig blevet tilladt at være helikopterpilot for en dag, når der sidder en erfaren pilot ved din side.

Efter en omgang grundig teori, får du lov til at sætte dig på pilotens plads. Herefter er det bare at afvente grønt lys fra kontroltårnet, og så er du ellers klar til dit livs eventyr. Herefter følger ca. 30 minutters flyvning, hvor du fuldstændig styrer denne fantastiske maskine.

Hele tiden er den erfarne pilot klar ved din side, så han kan guide dig sikkert gennem hele oplevelsen. I flyver enten i en R22 eller R44 helikopter. R22 har plads til 2 personer, mens den større R44 har plads til 4 personer. Så vil du gerne opleve turen sammen med en ven eller kæreste, så er dette muligt i den store model. Det er altid sjovest at dele oplevelserne med dem man holder af, så man sammen kan mindes og tale om denne fantastiske dag.

Vælg en dag med klart vejr

En meget stor del af oplevelsen ved en tur i luften er den gode udsigt. Det danske vejr er dog lidt ustabilt, så prøv at planlægge efter en dag med klart vejr.

Der er selvfølgelig ingen garanti for dette, men hvis du vælger en tid på året, hvor der normalt er klart vejr, så er dine chancer markant højere for en flot udsigt.

Dette kan være forår, sommer eller først på efteråret. Dog er en flot frostklar vinterdag noget af det smukkeste, som man kan opleve fra luften. Derfor er dette også en god mulighed.

Bestil din tur her

Er du fleksibel, kan du altid prøve at tale med helikopterfirmaet om mulighederne for at booke en tur i sidste øjeblik. Det kan være de har ledige tider eller afbud, så du kan booke med et par dages varsel. Hermed kan du tjekke vejrudsigten først, og når vejret er stabilt, så er det tid til en tur i himlen.

Et sidste godt råd er at flyve om morgenen eller aftenen. Der er intet, som er flottere end en solopgang eller solnedgang. Lyset er fantastisk på denne tid af dagen, hvilket du virkeligt kan opleve fra luften.

Scroll To Top