Home / Svæveflyvning

Svæveflyvning

SvæveflyvningSvæveflyvning er en sportsgren eller type af underholdning, der er stadig stigende i popularitet hos den danske befolkning. Med en tur i svævefly kan man nemlig opleve et sus af adrenalin og følelsen af for en kort stund at have vinger, samtidig med at man kan se det smukke landskab passere forbi under sig. Og nu kan du købe en prøvetur i svævefly som en oplevelsesgave her hos os. Det er sindssygt spændende og sjovt, og man behøver på ingen måde at kunne kvalificere sig til DM i svæveflyvning, for at være med.

Book din tur her

Hvad går svæveflyvning ud på?

Et svævefly er et lille fly, som er drevet af en helt særlig teknik. Det flyver nemlig uden motor, båret på vindens strømme. På denne måde kan flyet holde sig i luften i op til flere timer af gangen. Det kan lyde en lille smule obskurt, men faktisk bygger konceptet på avanceret og meget pålidelig teknik. På Dansk Svæveflyver Unions hjemmeside kan du læse meget mere om dette. I en sådan maskine kan alle – også civile med den rette træning – prøve hvordan det er at sidde ved roret og have styringen under flyveturen. Det er også muligt at sidde med som andenmand i de fine små svævefly, og det er dette, som oplevelsesgaverne til svæveflyvning typisk går ud på.

Hvor kan man svæveflyve henne?

Der er mere end 30 forskellige svæveflysklubber i Danmark, fordelt ud over landet. Hvad end du leder efter en oplevelsesgave til svæveflyvning i nærheden af København, Aalborg, Vejle eller Silkeborg, så skal du nok kunne finde det, som du leder efter. Vores gavekort til oplevelsesgaver af denne art er nemlig indrettet så smart, at du køber oplevelsen, men at modtageren selv kan vælge mellem forskellige steder, hvor den kan indløses. Vi har nemlig valgt nogle samarbejdspartnere, som er placeret taktiske steder rundt omkring i landet.

Hvorfor give en oplevelsesgave til svæveflyvning?

Hvis du skal give en oplevelsesgave til én, som du har kær, så er en tur med svæveflyver særdeles anbefalelsesværdig. Selvom det er en stigende populær aktivitet, så er der nemlig stor chance for, at modtageren aldrig har prøvet noget i denne stil før. På den måde kan du give en helt unik oplevelse, som vedkommende sent vil glemme. Og den vilde følelse af at svæve hen over landet, båret af vinden, vil uden tvivl blive husket i mange år fremover. På den måde kan du give en gave, der skiller sig markant ud i forhold til de mere normale og materielle versioner.

Book din tur her

Er der risici forbundet med svæveflyvning?

Som med alle andre former for ekstremsport, så er svæveflyvning selvfølgelig ikke helt ufarligt. Men det er en generelt sikker sport, og antallet af ulykker på dansk jord er forsvindende små. I bund og grund handler det om at alliere sig med dygtige og kompetente piloter, der har styr på sikkerheden. Dette er du automatisk garanteret, når du køber et oplevelsesgavekort til svæveflyvning via os. Vi arbejder nemlig kun sammen med de dygtigste og officielt certificerede steder.

Svæveflyvning er den perfekte oplevelsesgave

Det er balancen mellem action og sikkerhed, det vilde og det æstetiske, som gør, at en tur med svævefly er en helt ideel gave at give til en, du holder af. Her giver du en gave med masser af omtanke, og en gave som skiller sig ud. Leder du lige nu efter en god gaveidé, anbefaler vi dig derfor at starte her.

Book din tur her

Scroll To Top